ГО “Батьки за вакцинацію” на фестивалі “Наукові Пікніки: людина і здоров’я”

ГО “Батьки за вакцинацію” прийняла участь у  цікавому та дуже корисному заході “Наукові Пікніки: людина і здоров’я”.

Наукові пікніки

вакцинація

Наукові Пікніки – це інтерактивні експерименти, які проходять в парках, скверах чи інших публічних територіях і де поєднується наука з забавою.

Так, діти та дорослі сьогодні могли дізнатися багато корисної інформації щодо власного здоров’я. Дітки вчилися надавати першу медичну допомогу, вивчали будову внутрішніх органів, вчилися робити штучне дихання, поратися з немовлятами, ставити уколи, вимірювати тиск, брати аналізи та багато іншого.

наукові пікніки

наукові пікніки

ГО “Батьки за вакцинацію” та Ротарі Україна долучилися до заходу та влаштували цікаву активність для малечі на тему “Вакцинація – це захист!”.

Батьки за вакцинацію

Батьки за вакцинацію

Батьки за вакцинацію
Батьки за вакцинацію

Батьки за вакцинацію

Батьки за вакцинацію

Батьки за вакцинацію

Окрім інтерактивних заходів, на Наукових Пікніках був влаштований цікавий лекторій. І однією з лекції, що викликала жвавий інтерес публіки, стала лекція  “Вакцинація у дітей. Міфи та реальність” Оксани Виговської, доктора медичних наук, професора кафедри дитячих інфекційних хвороб, декана медичного факультету №3-педіатричного Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця.

СтопПолио

Батьки за вакцинацію


До пікніків залучаються спеціалісти, науковці, ентузіасти, які діляться своїми знаннями з усіма бажаючими. На пікніках не подають суху теорію, а захоплюють, розважають, розкривають цікаві та важливі речі в достіпній та зрозумілій формі.

Батьки за вакцинацію

Тема щеплення близька кожному. Адже вакцинація – це захист!

Невелика частина надзвичайно корисної, цікавої, динамічної та актуальної лекції  “Вакцинація у дітей. Міфи та реальність” Оксани Виговської:

Вам також буде цікаво: