Інформація щодо заявки ГО «Батьки за вакцинацію» на отримання гранту

ГО «Батьки за вакцинацію» подала заявку на одержання фінансування в рамках грантової програми «Нарощування цифрового потенціалу громадянського суспільства» Посольства США в Україні.

Проте, на жаль, нашу заявку не підтримано. Ми отримали лист від Посольства США, в якому зазначено:

«Шановні панове!

Дякуємо за Вашу проектну пропозицію, подану на конкурс проектів Посольства США в Україні за програмою «Нарощування цифрового потенціалу громадянського суспільства». Ми були приємно вражені активністю і зацікавленістю українських неурядових організацій у нашій програмі. Цього року, ми отримали понад 150 заявок.

Повідомляємо, що заявку було розглянуто експертами грантової комісії, які брали до уваги відповідність проекту  всім умовам та критеріям нашої грантової програми.  Зважаючи на це, а також велику кількість отриманих заявок, ваш проект не було підтримано.

Ще раз дякуємо за виявлену зацікавленість у співпраці і бажаємо вашій організацій успіхів у подальшій діяльності!

З повагою,

Грантова комісія Посольства США в Україні

U.S. Embassy Kyiv, Ukraine
4 Igor Sikorsky St.»

Навіть сама подача заявки на грант стала викликом та значним кроком для нашої молодої організації, і жорсткі критерії та вимоги допомогли нам стати сильніше і більш точно зрозуміти, як потрібно планувати проекти. І навіть той факт, що нам не затвердили грант, не зупинить нас в прагненні реалізувати цей проект.

Головне завдання нашого проекту – це створення контенту навчального курсу щодо вакцинації із залученням кращих фахівців та онлайн платформу, на базі якої забезпечити безкоштовну можливість всім бажаючим пройти дистанційно цей навчальній курс.

Ми впевнені, що ця тема надзвичайно важлива та актуальна, особливо, зважаючи на останні дані ООН, де зазначено, що Україна має найнижчий рівень планової вакцинації у світі.

Запрошуємо меценатів та донорів підтримати проект, тим самим зробивши значущий внесок в майбутнє нації.

Вам також буде цікаво: