Відбулися Загальні збори членів ГО «Батьки за вакцинацію»

11 березня 2017 року відбулися Загальні збори членів ГО «Батьки за вакцинацію», на яких були затверджені Звіт правління організації за минулий рік, План діяльності на 2017 рік та був обраний оновлений склад Правління.

Згідно до вимог Статуту ГО «Батьки за вакцинацію», Загальні збори членів Організації обрали оновлений склад Правління. На новий строк були переобрані Ірина Андріяш, Сергій Андріяш, Тимофій Бадіков, Тамара Недобор, Євген Полтенко, Наталія Рибачик.

Також до складу Правління була обрана Ольга Яловенко.

Наша команда

Ініціатива «Український тиждень імунізації» стала одним з найголовніших пунктів Плану діяльності Організації на 2017 рік. Нагадаємо, 24-30 квітня 2017 року в Україні буде проводитися Український тиждень імунізації. Цей захід має стати щорічним та відбуватиметься одночасно з Всесвітнім та Європейським тижнями імунізації.

Головна мета ініціативи «Український тиждень імунізації» – інформувати населення про вакцинацію як найбільш ефективний інструмент захисту від інфекційних хвороб та важливу умову збереження національної безпеки країни.

Ініціатор проведення Українського тижня імунізації – ГО «Батьки за вакцинацію». Партнери ініціативи: Ротарі в Україні, Всесвітня організація охорони здоров’я, Міністерство охорони здоров’я України, ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України», ГО «Українська Академія Педіатрії», БФ «Пацієнти України», сервіс пошуку лікаря Doc.ua, сервіс likarni.com, ГО «Просвіта», проект «Зростай малюк», ГО «Інфекційний контроль в Україні».

Вам також буде цікаво:

Залишити відповідь