Зустріч для батьків та медпрацівників на тему вакцинації в Києві (ФОТО)

Сьогодні, 8 квітня, в Києві відбулась зустріч на тему вакцинації для батьків та медпрацівників з головним дитячим імунологом Києва, доцентом кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, кандидатом медичних наук Федором Івановичем Лапієм.

зустріч для батьків вакцинація

Федір Іванович відповів на численні питання щодо імунізації, якості вакцин, протипоказань та реакції на щеплення. Приємно, що на такі зустрічі приходять майбутні матусі та татусі та молоді сім’ї.

зустріч для батьків вакцинація зустріч для батьків вакцинація зустріч для батьків вакцинація

Щиро дякуємо, Федіру Івановичу за професійну та зрозумілу інформацію щодо вакцинації.

зустріч для батьків вакцинація

зустріч для батьків вакцинація зустріч для батьків вакцинація

Зустріч ініційована ГО “Батьки за вакцинацію” в рамках підготовки до Українського тижня імунізації в партнерстві з Ротарі та ВООЗ.

Висловлюємо вдячність Київськиму міському дитячому діагностичному центру та особисто Андрію Володимировичу Семиволосу та Анастасії Шелевицькій!

Низьке охоплення вакцинацією в Україні призводить до високих ризиків поширення інфекційних захворювань та створює критичну загрозу для загального стану здоров’я населення країни. Українське суспільство потребує більшої обізнаності щодо проблематики вакцинації. Лише спільними зусиллями громадськості, медиків та представників влади, які визнають цю проблему, Україна може досягти змін на краще.

Вам також буде цікаво: