ГО «Батьки за вакцинацію» провела лекцію для вагітних жінок

27 вересня під Києвом в санаторії «Жовтень» пройшов сімейний фестиваль «Щастя – бути мамою», організатором якого виступив проект МамаWOW.

батьки за вакцинацію

Санаторій “Жовтень” спеціалізується на реабілітації вагітних жінок. І у день фестивалю, окрім розважальних заходів, значну увагу було приділено лекціям. Майбутніх мам дуже цікавить питання вакцинації.

щеплення
ГО «Батьки за вакцинацію» в рамках фестивалю провела лекцію для всіх гостей «Здоров’я. Імунітет. Вакцинація». Спікером виступив експерт з вакцинації, доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології НМАПО імені П.Л. Шупика, лікар дитячої імунології, член правління ГО “Батьки за вакцинацію” Федір Іванович Лапій.

Федір Лапій
У аудиторії було дуже багато запитань, на які Федір Іванович давав вичерпні та професійні відповіді. Майбутні матусі переконалися, що вакцинація – це необхідний та доступний засіб захистити свою дитину від інфекційних хвороб.

батьки за вакцинацію
А веселий ведмедик створював гарний настрій та роздавав діткам казки-розмальовки, які видала ГО «Батьки за вакцинацію».

щеплення

Майбутні матусі потребують особливої уваги та обізнанності в питанні вакцинації. Адже саме на етапі вагітності вони приймають рішення щодо щеплення свого малюка.

 

Вам також буде цікаво: