Нікопольські медики отримали відповіді на запитання щодо вакцинації

7 квітня у Нікополі за ініціативи ГО «Прихист» та ГО «Батьки за вакцинацію» було проведено інформаційну лекцію з імунопрофілактики «Прості відповіді на складні питання про вакцинацію». Спікером на захід було запрошено столичного імунолога, доцента кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології НМАПО ім. П.Л. Шупика, Федора Івановича Лапія. Переважна більшість слухачів – сімейні лікарі та педіатри міста Нікополя.

Лекція не мала комерційної складової. Федір Іванович відповідав на поставлені присутніми запитання у довільній послідовності, наголошуючи на найважливіших, найбільш кричущих проблемах вакцинопрофілактики та імунології.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кору не повинно бути в цивілізованій країні – Федір Лапій

Більшість присутніх відзначили, що дізналися багато нового для себе, та однозначно підтримують такий формат інформаційних заходів і в подальшому. У кінці лекції лікарі мали нагоду поставити запитання зі своєї практики, дискутували з приводу спірних ситуацій.

Після закінчення лекції Федір Іванович пообіцяв ще обов’язково завітати до Нікополя з новими, цікавими проектами як для лікарів, так і для свідомих батьків.

Відеозапис лекції можна подивитись тут: https://www.youtube.com/watch?v=zGU_pNpNgso&feature=youtu.be

Марина Воробйова, агент змін з вакцинації.

Вам також буде цікаво: