Відкритий урок на тему щеплення в школі № 55

Відкритий урок на тему щеплення провели сьогодні представники ГО “Батьки за вакцинацію”. Дякуємо за запрошення керівництву школи № 55 та особисто Ющенко Тетяні Михайлівні.

Учні 5 класу  зрозуміли, навіщо їм роблять щеплення та від яких інфекційних хвороб вони захищають. Ми згадали, як укріпити імунітет та поговорили про імунну пам’ять.

Крім того, ми запросили учнів до участі у освітньому проекті «Флешмоб-конкурс у школах», до якого можуть долучитися всі бажаючі, підтримати ідею щеплення та отримати приємні подарунки!

Відкриті уроки для учнів 3-6 класів в школах Києва проводитимуться до кінця року і організовані з нагоди Українського тижня імунізації, який проходить 23-29 квітня 2018 року.

Якщо ви бажаєте, щоб представники ГО «Батьки за вакцинацію» відвідали ваш учбовий заклад, телефонуйте за номером (063) 4778530 або пишіть на bzv.org.ua@gmail.com.

Український тиждень імунізації присвячений покращенню обізнаності дорослих і дітей про користь щеплень та підвищенню рівня імунізації дітей в Україні, як важливу умову збереження здоров’я та життя людини.

Вам також буде цікаво: