Школа біоетики УКУ, Evidence Factory та “Батьки за вакцинацію” – разом до здорової нації!

ГО “Батьки за вакцинацію” продовжує підписання Меморандумів про співпрацю з громадськими організаціями та навчальними закладами, що усвідомлюють необхідність імунопрофілактики та бажають брати участь у освітній діяльності в цьому напрямку. Сьогодні, 20 червня, ми підписали Меморандуми про співпрацю з ГО “Evidence Factory” та Школою біоетики Українського католицького університету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки Івано-Франковська – за вакцинацію!

Метою укладених Меморандумів є надання достовірної інформації громадянам України щодо вакцинації та проведення просвітницької та інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо важливості і необхідності профілактичних щеплень. Підписання даних документів дасть сторонам можливість більш ефективно співпрацювати у таких пріоритетних напрямках:

  • сприяння підвищенню охоплення населення України вакцинацією;
  • здійснення громадського контролю за якістю та наявністю вакцин, а також за якістю надання медичних послуг та послуг із імунізації;
  • організація та проведення конференцій, симпозіумів, «круглих столів», семінарів тощо;
  • сприяння суб’єктам законодавчої ініціативи та участь у підготовці профільних нормативно-правових актів.
    Тільки разом ми – батьки, лікарі, освітяни та громадські активісти – зможем змінити суспільство на краще та досягти нашої спільної мети – здоров’я української нації!

Вам також буде цікаво: