Молодь Києва – за вакцинацію!

ГО «Батьки за вакцинацію» взяла участь у фестивалі молодіжних ініціатив Youthday`18, що пройшов 24 червня в Києві. В затишній парковій зоні гості фестивалю могли відвідати 22 локації з різних напрямків: музичного, літературного, науково-технічного, спортивного, юридичного тощо.



Не залишилася без уваги організаторів і тема здоров’я. До освітлення цієї важливої теми долучилася і наша організація. Представники ГО «Батьки за вакцинацію» проводили просвітницькі бесіди з батьками, роздавали літературу для батьків і дітей, а найвакцинованіший ведмедик дарував усім гостям заходу обійми та гарний настрій!

 

Дуже приємно, що більшість наших співрозмовників активно підтримували вакцинацію та просили міські органи влади більш ефективно розподіляти вакцини у медичних закладах. (Про те, як діяти батькам, коли вакцина відсутня в окремому медичному закладі, читайте тут).

Фестиваль було організовано молоддю для молоді спільно з Київської міською державною адміністрацією, Управлінням молоді та спорту м. Києва, Київським молодіжним центром, Мiнiстерством молоді та спорту України, Міністерством юстиції України, Головним територіальним управлінням юстиції у місті Києві за підтримки Громадського бюджету Києва.

 

Вам також буде цікаво: